MERIKE SUSI ESIKALBUM SAI ALGUSE JUHUSLIKUST KOHTUMISEST

Merike Susi

Meie Mehe endine klahvpillinaine Merike Susi ütles Õhtulehele, et mõtles juba pikka aega albumi tegemisele, kuid möödunud aasta augustis käis tal äkki see klikk peast läbi, et on selleks teekonnaks lõpuks valmis.

“Esimese raksuga olin Hollandis kohapeal seitse päeva ja teise raksuga olin seitse päeva. Kõik need päevad sai ka hommikust õhtuni stuudios tööd tehtud,” rääkis ta ajalehele oma albumi ”Üksi Üksolemises” salvestamisest.

Plaat sai purki Hollandis ja sealsete muusikutega ning plaadi produtsendi George Koningsiga tutvus ta juhuslikult Eestis aastal 2006 kui nad sattusid samas tiimis esitama Ivar Musta kirjutatud eurolugu “Be 1st” (esitajaks Marilin Kongo).

“Meil tekkis väga hea sõprus omavahel ja ma teadsin, et George Koningsil on oma stuudio Hollandis,“ rääkis Susi, miks plaat Hollandis sündis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.