BLIND TULEB KAPAROCKIKS TAAS KOKKU

Urmas VoolpriitTäna, 26. mail oma 38. sünnipäeva tähistav kunagise menubändi Blind laulja Urmas Voolpriit on nõustunud 1994. aastal asutatud ja vahepeal laiali läinud kollektiivi 20. juubeli puhul veidi muutunud koosseisus Kaparockil (7. juunil Kohilas) taas kokku tooma. Bändiga on liitumas basskitarril Robert Kõrvits.

Ansambel Blind alustas tegutsemist 1994. aastal, kuid viimase kuue aasta jooksul pole bänd ametlikult koos olnud ja tegutsenud.

Blind andis kümne aastatel 1994–2004 ligikaudu 300 kontserti, millest umbes 100 väljaspool kodumaad. Aastatel 2001 kuni 2004 tuuritas bänd ohtralt Ameerika Ühendriikides, kus anti välja ka kaks albumit. USAs on kahel korral üles astutud ka mainekal New Yorgi CMJ muusikafestivalil. 2002. aastal jõudis Blindi singel “Dum Dum” kümnete USA raadiojaamade edetabelitesse. Eestimaalastele on raadio vahendusel tuntuimaiks Blindi palad “Astronaut” ning “Emmanuelle”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.