POK LOOBUS ALBUMI “UPERKUUT” SALVESTAMISE AJAL ESINEMISTEST

PokPärnust pärit räppar Pok oli esmaspäeva hilisõhtul külas Raadio 2 saates “Linnadzungel”, et tutvustada oma verivärsket, 17. mail ilmunud albumit “Uperkuut”.

“Ausalt öeldes ma ei tunne mitte ühtegi teist räpparit, kes kuulaks nii vähe hip-hoppi kui mina,” üllatas Pok raadiokuulajaid. “Ma saan oma annuse kätte kui ma käin kord kuus peol ja viimasel ajal ei ole olnud aega üldse süveneda, mis toimub maailma hip-hopimaastikul. Võib-olla olen olnud enda plaadiga nii hõivatud, et saan sellest ka doosi kätte ja polegi rohkem vaja.”

Räppar tunnistas, et plaati salvestades hoidus ta esinemistest: “Kui ma hakkasin seda albumit umbes aasta aega tagasi lindistama – tekstid kujunesid juba reisi jooksul natuke (Pok käis seljakotiga Aasias) – siis hoidusin live’idest, sest ma ei tahtnud vana kraami, millega ma enam ammu rahul pole, esitada. Ootasin seda albumit ja nüüd võin esineda igal pool kuhu kutsutakse.”

Saatejuht Kozy ütles seepeale, et mees kõlab oma asjade suhtes kriitiliselt, millega Pok nõustus: “Kuidas muidu mingit progressi üldse näeks kui enda suhtes kriitiline ei oleks. Aga ma olen rahul selle albumiga. Ma arvan, et ta tuli kõige parem, mis ma kunagi teinud olen ja inimesed, kes on plaadi juba jõudnud endale soetada ja kuulata, on öelnud, et see on puhas kuld.”

Koostööst teiste räpparitega (Kraff, Lauri Bluus, Kulgur, J.O.C., Skips, Chalice) rääkis Pärnu mees, et ta tunneb neid kõiki väga hästi ja enne nendega kontakteerumist albumi tarbeks olid tal lauluideed ning biidid juba olemas.

Tulevikust rääkides avalikustas Pok, et teeb kaasa räppari Mardikas sellel aastal ilmuval sooloalbumil, samuti Photoindustries’i ja Lauri Tähe uuel kogumikul “LaTo Arhiiv”. Uute sooloasjade kohta Pok praegu ei tea.

Kuula laulu “Pok, Pok – kes seal on?” (koos Skipsiga):

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.