AUGUST HUNT TOOB INDIEFESTILE UHIUUE MATERJALI

August HuntEsmaspäeval alustas Tartus alternatiivmuusika festival Indiefest, kus paljude teiste osalejate seas saab näha ansamblit August Hunt, kes esitab lisaks uuele materjalile ka enda varasemaid hitte.

“Esitleme esmakordselt üle pika aja täiesti uut loomingut, mis peaks aimu andma meie arengust ja suunast,“ rääkis August Hundi liige Mirko Miilits portaalile Menu.

Viimasel ajal on bänd veetnud palju aega stuudioseinte vahel ja prooviruumis, sest kohe-kohe on välja tulemas nende uus singel. “Toimunud on ka koosseisumuudatused ja oleme lahti öelnud ka varem kasutuselolnud backtrackist ehk arvutiabist, kust kõlasid klahvpillisaundid jm. Tahame kogu helipildi laval saada võimalikult vahetuks,“ rääkis Miilits bändis toimunud arengutest.

Kuigi Indiefesti suunas on pillutud ka kriitikanooli, sest seal esinevad bändid ei viljele vaid indie-muusikat, ei murra August Hunt selle üle pead, kas nemad ikka sobivad taolisele festivalile. “Bändid on head ja meil on au nendega lava jagada. Päeva lõpuks tahab rahvas elamust ja tantsida. See festival pakub kindlasti mõlemat,“ arvas ta.

Miilits kinnitas, et Tartus 19.-24. maini toimuval festivalil on väga palju lahedaid nimesid ja August Hunt tahab kindlasti ka mõnele uuele artistile pilgu peale heita. “Meiega ühel laval on Frankie Animal ja Elephants from Neptune – mõlemad on raudselt kuulamislistis. Meie bassimees astub üles ka State of Zoega, ka neile tahame kaasa elada,“ loetles muusik.

Indiefesti koduleht, August Hunti Facebook

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.