KENE AVALDAS UUE SINGLI “CIRCUS”

kenecircus1

Kene Vernikul, kelle sooloprojekti kannab nime KENE, ilmus teisipäeval (20. mail) singel “Circus”, mille autoriteks on tema ja Ervin Trofimov. Lugu, mis kirjutati valmis juba 2012. aastal, on pärit sel aastal ilmuvalt EP’lt.

Amsterdamis elav ja õppiv Kene Vernik, kes on eeskätt tuntud elektroonikaduost Mimicry, on aasta jagu vaikselt, ehkki mitte nähtamatult uue materjali kallal töötanud. Tema seni ilmunud kolm singlit “Black Dreams”, “Valley” ja “White Sugar” on võitnud nii muusikakriitikute kui melomaanist presidendi Toomas Hendrik Ilvese poolehoiu, tema isepäine imago ja esituslaad pälvinud ülistavaid võrdlusi feministlike ikoonide PJ Harvey ja Patti Smithiga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.