KUULA ZETODE UUT SINGLIT!

ZetodZetod on tagasi värske singli ja uhkete plaanidega!

Ajateenistuse kiuste pisikese loomingulise pausi pidanud setoroki punt Zetod on end taaskäivitanud. Nende värske singel “Velekese’ noorõkõsõ’” on lugu, mis täidab meeste ammuse unistuse – koos poiste- ja meeskooridega esitavad Zetod seda lugu XXVI Üldlaulupeol.

“Velekese’ noorõkõsõ’” on justkui motivatsiooni ja tunnustuse laul meestele endile. See räägib kui tore on koos laulda ja kui hästi meeste hääled ikka kokku kõlavad”, pajatab Zetode ninamees Jalmar Vabarna. “Kõik inimesed vajavad pisut tuge ja kui keegi teine seda ei paku siis tuleb ise oma mehelikkusele au anda, laulmine sobib selleks ideaalselt!”, lisab Vabarna.

Zetode leelopargile on kõnealuses loos toeks Rahvusooper Estonia poistekoor. 6. juulil loodetavasti aga terve lauluväljak.

Salvestus ja mix: Clockwork Studio – Silver Lepaste ja Elijah Ivanov
Master: Chartmakers – Minerva Pappi

Kuula lugu SoundCloud’ist (avaldatud 13. mail):

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.