LAURA-LIISA KÄIS JA KAIDO PÕLDMA KUULUTAVAD KEVADET

"Kevadekuulutaja"“Kevadekuulutaja” on Ardi Kaljuvee kirjutatud duett Kaido Põldmale ja Laura-Liisa Käisile, mis räägib kevade ja talve kohtumisest.

Kaido jaoks on tegu positiivse looga ning tal on hea meel, et Ardi just teda lugu esitama valis. “Tegu on hoogsa ja kevadise looga. Mul oli suur rõõm juba teist korda Laura-Liisale taustavokaale arranžeerida ja laulda. Tegemist on südamliku ja andeka tüdrukuga ning soovin talle edu kõigis tema tegemistes.”

Laura-Liisa tunneb looga suurt sidet, sest see peegeldab muutusi, mis meil kõigil elus ette tulevad. “Minu jaoks on see väga eriline laul. Igal aastal tuleb kevad uue ja huvitavana, toob uusi elamusi, ilmad lähevad soojaks ja inimesed rõõmsamaks. Kõik muutub, kui saabub kevad ning hetkel toimuvad ka minu elus suured muutused. “Kevadekuulutaja” on minu jaoks nagu uue hea alguse märk ja just seda ma tunnengi laulu esitades,” kommenteerib Laura-Liisa.

“Eestis joonistuvad selgelt välja neli aastaaega ning sellest tuleb osata rõõmu tunda. Kohati meeldib mulle kevad isegi rohkem kui suvi ja see on ju ometi omaette laulu väärt,” selgitas laulu sündi ka autor Ardi Kaljuvee.

Loole “Kevadekuulutaja” andsid panuse ka:

Kaspar Kalluste – trummid
Kristo Kotkas – kitarrid
Henno Kelp – bass
Tarvi Kull – klahvpillid
Kristo Kotkas – produtsent

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.