SELGUSID TARTU 2024 OTEPÄÄ TALVEÖÖLAULUPEO ESINEJAD

Uku Suviste (kuvatõmmis Eurovisiooni lavaproovi videoklipist)

Tänavune Otepää talveöölaulupidu toimub 22. jaanuaril algusega kell 19 Otepää keskväljakul. Esinevad Reet Linna, Robert Linna, Birgit Sarrap, Uku Suviste, Gerli Padar, Heidy Tamme, Marten Kuningas ja Margit Tali.

46 koori ja palavalt armastatud eesti artistid laulavad tervele Eestile Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 südames Otepääl. Esitlusele tulevad legendaarse lauluvõistluse “Horoskoop” parimad palad.

“Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 alguseni on jäänud täpselt kaks aastat. Kutsume sestap kõiki eestlasi ühiselt pidutsema. Otepää talveöölaulupidu on selleks sümboolselt märkimisväärne koht, sest Tartu 2024 kannab Euroopa kultuuripealinna tiitlit koos terve Lõuna-Eestiga,” rääkis Tartu 2024 Lõuna-Eesti koordinaator Annela Laaneots.

“Sellel aastal on laulupeo viisid kergelt nostalgiahõngulised – esitamisele tuleb 18 eesti muusika kullafondi kuuluvat armastatut “Horoskoobi” laulu. Hetkeseisuga on Otepääle oodata 46 koori ja 738 lauljat üle kogu Eesti,” lisas ürituse kunstiline juht ja dirigent Merle Soonberg.

Otepää talveöölaulupidu on traditsiooniline sündmus, mis toimub seitsmendat korda.

Sündmust näeb ETV-st järgmisel laupäeval, 22. jaanuaril kell 21.35.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.