TIDI&BANDE AVALDAS NELJANDA JA ÜHTLASI VIIMASE SINGLI ENNE KAUAMÄNGIVA ILMUTAMIST

Pressifoto

6. jaanuaril ilmus muusiku ja laulukirjutaja Karoliine-Lisette Kõivu kollektiivi Tidi&bande neljas singel “D-duuri laul”. Sõnade ja viisi autoriks on Kõiv ja tema bande.

“D-duuri laul” on viimane avaldatav singel, enne kui 11. veebruaril ilmub kogu bändi senine looming albumil “Hommikpäevõhtuöö”. Neljas singel on kirjutatud Karoliine Tartu aegadel ning kätkeb endas vaimukaid seiku vaesest tudengielu igapäevast ning problemaatilistest naabritest. Lisaks sellel on loo pealkiri “D-duuri laul” tegelikult petlik, kuna lugu kõlab hoopis teises helistikus. Seda, millises täpselt, jääb iga kuulaja enda nuputada.

Pärast ansambli detsembris ilmunud laulu “Taliöine”, tekitab “D-duuri laul” aga hoopis teistmoodi energiat ning rõõmsameelsust, kuid on varjutatud ka mõnede nukramate toonidega.

Tidi on eesti muusik ja laulukirjutaja. Tidi bande koosneb kuuest eriilmelisest muusikust – laulja ja pianist Elsa Nagel, laulja ning viiuldaja Marta Külaots, kitarrist Kaur Einasto, kontrabassist Martin Kullamaa, trummar Kristjan Tenso ning laulude autor ja seadja, laulja, viiuldaja ning kitarrist Karoliine Kõiv ehk Tidi.

Ansamblil ilmub täispikk debüütalbum 11. veebruaril 2022.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.