UUE EESTI BLUES/HIPHOP ARTISTI ÖKYL DEBÜÜTSINGEL

Pressifoto

ÖKYL on uus nähtus Eesti muusikamaastikul, ühendades endas bluesi fiili ja hiphopi biidi.

Debüütsingel sobib täiesti tabavalt aasta kõige sinisema esmaspäeva meeleolusse. Preemiad on laiaks löödud, sahver tühjaks söödud, kolmest uusaastalubadusest on alles heal juhul üks… Tsüklist lahutab vaid see, et oled oma pummeldamise pea- ja argipäeva maailmavalu purgitäie parakaga kuidagigi manageeritavaks suutnud sussutada, lubades settida tõdemusel – see kõik algas otsast peale.

Ja siis tuleb ÖKYL su otsa oma looga kuidas su teine pool ka minema on jalutanud ning su agooniasse jätnud, ja alles siis tekib arusaam – see ongi blues. Ja see kaasaegne kaabakas tuleb leiab sind ise üles, mitte ei puuksuta kusagil omaette räpaste live venüüde aastaid koristamata lavanurkades.

Seega palun, riku oma tuju veelgi rohkem ära ja kuula debüüti:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.