USA METAL-BÄND MANOWAR ESINEB APRILLIS EESTIS

Foto: Sebastian Konopka © 2019 Magic Circle Entertainment

Manowar annab 1. aprillil 2022 tuuri “Crushing The Enemies of Metal Anniversary Tour ’22” raames kontserdi Saku Suurhalli blackboxis.

Manowar on 1980. aastal loodud USA heavy metal bänd, kes on peamiselt tuntud oma lüürika poolest, mis põhineb fantaasiamaailmal. Bändi loojaks on bassimees Joey DeMaio, kes toona töötas Black Sabbathi püro- ja bassitehnikuna. Bänd andis oma 2014. aasta Eesti visiidil kolm järjestikust täissaalikontserti.

“Oleme põnevil, et jõuame lõpuks tagasi Eestisse! Eesti fännide tugevus, jõud ja usk on legendaarsed, nad on meid aastaid oodanud ja nüüd saavad oma tasu,” ütles Joey DeMaio. “Tuleme suurima produktsiooniga, millega oleme eales tuuritanud ning oleme kokku pannud üle mõistuse lugude valiku!”

1984. aastal püstitas Manowar Guinnessi rekordi kui kõige valjem bänd maailmas, selle rekordi on nad hiljem kahel korral ise ületanud. Lisaks kuulub bändile maailmarekord kõige pikema heavy metal kontserdiga, kui nad esinesid 2008. aastal Bulgaarias järgemööda viis tundi ja üks minut.

Manowari kuuluvad Joey DeMaio (bass, klahvpillid), Eric Adams (vokaal), Anders Johannson (trummid), E.V. Martel (kitarr).

Pääsmed Saku Suurhallis toimuvale kontserdile tulevad Piletilevis müügile 24. detsembril kell 10.00. 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.