NAISTELT NAISTELE! TÄNA ALUSTAB ROCKIKLUBIS BARBAR SARISÜNDMUS “QUEENS OF DARKNESS”!

Pressifoto

“Queens Of Darkness VOL1” on austusavaldus Eesti underground muusika naistele julgustamaks üha uusi ja uusi neidusi instrumente haarama ning raskemuusikat tegema. Täna, 18. detsembri õhtul tulevad lavale ITK (symphonic black metal), MATER TENEBRA (raw black metal cult) ja SKY DOWN (heavy metal).

Metali maailm on täis andekaid naisi ja viimasel aastal on mul olnud õnne neid ka oma silmaga näha. Eesti naisartistid on jätnud väga tugeva mulje ning sündmus saab kindlasti ka järje. Birgit (Itk), Mila (Mater Tenebra) ja Galina (Sky Down) on põrgulikult head muusikud ja annavad alati meeldejääva lavashow, mis sobib nii meestele kui ka naistele!” kommenteeris üritust Samantha Schuldiner – festivalikorraldaja, kes on olnud metalkogukonnas tegev üle 15 aasta. Itaaliast 2020. aastal Eestisse kolinud Samantha on olnud nii muusik, kontserdikorraldaja kui ka promootor. Hetkel tegutseb aktiivselt ansamblites Ferum, Kõdu ja God Disease.

Queens Of Darkness toimub 18. detsembril algusega kell 18.00 rockiklubis Barbar. Piletid saadaval kohapeal. Lisainfot leiab Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.