ELEKTROONILISE TANTSUMUUSIKA TÄHT MADISON MARS LÖÖB TÄNAVU KAASA EESTI LAULU KONKURSIL!

Madison Mars (foto artisti Facebooki lehelt)

Laupäeval, 12. detsembril toimuvas Eesti Laulu neljandas veerandfinaalis saab teiste hulgas kuulda kodumaise elektroonilise muusika duo Púr Múdd’i ja noore lauljatari Shira ühiselt esitatud lugu “Golden Shores”, mille autorite nimekiri on märkimisväärne. Lisaks Púr Múdd’i liikmetele Oliver Rõõmusele ja Joonatan Siimanile ning Hollandi laulukirjutajatele Kasper Krogh Vestergaardile ja Nikolaj Tøth Andersenile on laulu autoriks Madis Sillamo ehk Madison Mars, kes on vaieldamatult Eesti üks edukamaid elektroonilise muusika produtsente maailmas.

2016. aastal superstaar-DJ Don Diablo’ga koostööst tuule tiibadesse saanud produtsent Madison Mars avaldab peamiselt muusikat kuulsa Hollandi plaadifima Spinnin’ Records alt ja on ühtlasi ka selle artistide nimekirjas kõrvuti selliste tuntud nimedega nagu Oliver Heldens, Alok, Bob Sinclar, jmt. Tal on Spotify’s ligi miljon igakuist kuulajat ning fänne üle terve maailma.

“Tegemist on tõeliselt kaasahaarava ja häid emotsioone tekitava lauluga. Kui Púr Múdd’i poisid tegid mulle pakkumise loo valmimisel kaasa lüüa, siis väga kaua ma mõtlemisaega ei vajanud. Usun, et laulul on suur potentsiaal ka väljaspool kodumaa piire läbi lüüa,” sõnab ennast elektroonilise muusika maailma tipptegijate hulka töötanud pärnakas Madison Mars.

Laulu esitavad Púr Múdd ja lauljatar Shira on samuti Madison Mars’iga koostööst väga elevil. “Olen alati soovinud Madisega koostööd teha ja olnud tema talendi suur austaja juba mõned aastad. Suur rõõm, et see on nüüd teoks saanud ja koostöö teeb veel erilisemaks tänavusel Eesti Laulul osalemine. Ootame juba väga laupäeva, et laulu esmakordselt avalikult Eesti rahvale esitada,” on bändi eestvedaja Oliver Rõõmus ootusärev.

Eesti Laulu neljas veerandfinaal on ETV eetris juba tuleval laupäeval, 11. detsembril kell 21.35.

Púr Múdd ja Shira (pressifoto)

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.