HERE COMES TROUBLE: HORROR DANCE SQUAD AVALIKUSTAS UUE SINGLI!

Pressifoto

Vähem kui kuu aega oma viimase singli “Wear The Crown” avalikustamisest, on Horror Dance Squad tagasi värske bängeriga “Trouble”. Lugu kirjutati koostöös produtsent Sander Sadamiga ning miksimine ja masterdamine jäeti Cody Stewarti hooleks. Inspireeritud K-pop’i (Korea popmuusika) kõlast ja värvidest, on “Trouble” julge samm edasi Tallinna enimkõneldud metal bändilt.

“Me oleme alati olnud liiga karm oma mitte metal fännidele ja liiga popp “päris” metal fännidele. “Trouble’iga” tahame veel enam seda piiri nihutada,” ütles Henri Kuusk.

Musikaalselt on “Trouble” ülevõimendatud popi mõjutustest, mis on osa bändi olemusest ning lauljad Karl Mesipuu ja Ian Karell astuvad sammu tagasi oma tavapärasest agresiivsest vokaalistiilist, et anda edasi sarkastiline sõnum veelgi paremini kui tavaliselt. Juba esimesest laulureast on selge, mis mõju on sellel lool tüüpilisele metal muusika austajale ja kriitikutele. “Ei ma oota siit mingit meeldivat üllatust / mustamine on nii toksiline / ma juba eeldan su silmapööritust”. Samas see ei tähenda, et singlil “Trouble” puudub karmim pool ning loo viimastel minutitel tuleb esile bändile omane ja tuttav pead pööritav sõit.

Võib-olla kõige julgem väide loos on refrääni viimne rida, kus Karl ja Ian laulavad koos: “See laul on meile, viimseile!”

“Me oleme kogenud väga palju vastasseisu metali skeenes. Me kuuleme väiteid nagu “Vana hea rock ja metal on surnud” või “Ma kuulan ainult tõelist metalit, mitte seda modernset jama”. Sõnum lüürika taga on saata sõnum, et rock ja metal saab ja peaks olema lõbus. See on meie eesmärk. Me pole olnud kunagi tüüpiline sünge ja negatiivne metal bänd ja me jätkame uhkusega selle müüri lõhkumist, mis pidevalt seatakse meile ette,” täheldas Karl Mesipuu.


Singel Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.