SEL LAUPÄEVAL ESINEB TALLINNAS LEGENDAARNE TANTSUMUUSIKA PRODUTSENT

Ürituse plakat

Maailma TOP 50 DJ ja produtsent ATB esineb sel laupäeval, 11. detsembril Tallinnas Helitehases. Esitusele tulevad tantsumuusika hittlood artisti varasalvest ja viimaselt EP-lt nimega “The DJ EP (VOL.01)”.

Saksa elektroonilise tantsumuusika DJ ja produtsent ATB on muusikaäris kahekümne aasta jooksul teinud muljetavaldava karjääri. Oma esimese singliga “9 PM (Till You Come)” jõudis mees kohe Briti singlitabeli esikohale. Sealt jätkus edu, mis tõstis artisti maailma top DJ-de hulka.

Oma tegutsemise jooksul on artist välja andnud 11 albumit. Tantsumuusika põrandaid on hullutanud ATB hitid nagu “Don’t Stop”, “Killer”, “The Summer” ja paljud teised. Mehe värskeimaks looks on novembri viimasel päeval avaldatud lugu “Starfire”.

ATB astub lavale laupäeva õhtul Tallinnas Helitehases. Üles on seatud esmaklassiline produktsioon, mis sisaldab LED-ekraane, lasereid, eriefekte ja väga kvaliteetset heli, mis tagab suurepärase tantsumuusika elamuse. Veel viimased piletid on saadaval Ticketerist, VIP laudade kohta saab lugeda siit.Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.