MILJARDID KUTSUVAD KONTSERDILE PERSONAALSE SÕNUMIGA

Promofoto

Tänavu jaanuaris aasta rockalbumi muusikaauhinna pälvinud Miljardid annavad 11. detsembril aasta viimase kontserdi Tallinnas klubis Uus Laine. Bänd on edastanud fännidele ja toetajatele ilusa personaalse kutse.

Taas valitsevad hanged kõnnitee ääri. Jälle katavad jäälilled aknaid. Väljas on KÜLM. Väljas on pime.

Teatame erutusvärinaga, et Miljardid annavad oma ainsa pimeda aja kontserdi 11. detsembril hubases Tallinna klubis Uus Laine.

See on esimene kontsert pärast augustikuud. See on viimane kontsert sel aastal. Oleme parajalt põnevil, sest mälestus suvest – need erilised kohtumised kuulajatega, need ülevad ühendumised laval, lava ees, taga ja kõrval, need öised sõidud kodu poole – kõik see kaigub veel härdalt mälukatedraalides. Aeg on taas üheskoos hingekeeled helisema tõmmata, unustada kooleva aasta lõpukorinad ning tantsida hämar valgeks ja laulda kõle soojaks.

Kuid see pole veel kõik. Lisaks juba tuntud ja igatsetud hümnidele plaatidelt “Kunagi läänes” ja “Ma luban, et ma muutun”, avame kingikoti ja laseme lagedale senikuulmata üllatusi.

Kvalitatiivselt Sinu,

Miljardid

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.