HOMME ILMUB ANDRES ROOTSI AKUSTILINE EP

Albumi kujundus

Homme, 3. detsembril ilmub Tartu kitarristi Andres Rootsi akustiline EP “Afternoon”. Plaat salvestati 19. oktoobri pärastlõunal ning sisaldab kuut instrumentaalpala, sh. kummardusi Peter Greenile, Chuck Berryle ja Charley Pattonile ning instrumentaalversiooni Bullfrog Browni 2009. aasta loost “Years Past Midnight”.

Esitluskontserdid toimuvad uuel aastal: 28. jaanuaril 2022 esineb Roots Antsla kultuurikeskuse üritustesarjas Antsla Acoustic, 4. veebruaril Tartu kultuuriklubis Salong ning 10. veebruaril Tallinna jazziklubis Philly Joe’s. Augustis saab Rootsi akustilist kava kuulda ka festivalil Viru Folk.

EP “Afternoon” kaanemaali autor on Tartu kunstnik Siret Roots, kes on ühtlasi ka CD kujundaja. Muusika võttis üles Jaan Tamm ning masteringi tegi Asko-Romé Altsoo.

Sajandi algul ansambliga Bullfrog Brown rahvusvahelise publiku ette jõudnud Andres Roots on kontserte andnud nii USA-s kui suuremas osas Euroopast ja raadioeetris on Rootsi muusika kõlanud viiel mandril. Rootsi 2016. aasta LP “Roots Music” on tänini ainus bluusialbum, mis on Baltikumis müügitabelite tippu jõudnud.

Lugu “Blues on Green” YouTube’is:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.