AN-MARLEN AVALDAS EESTI LAULUL OSALENUD LOO “LÕPUKS MUUTUB” KAADRITAGUSE VIDEO

Foto: Henri Väljak

Täna, 1. detsembril andis artist An-Marlen välja Eesti Laulu konkursil osalenud loo “Lõpuks muutub” kaadritaguse video, mille autoriks on kunstnik 4Senti.

An-Marleni UK garage stiilis lugu valmis koostöös produtsentide Sander Sadama ja Alvar Antsoniga ning hoolimata sellest, et see Eesti Laulu veerandfinaalist edasi ei pääsenud, on pala pälvinud rohkelt tähelepanu nii Eurovisiooni välismaistelt fännidelt kui ka kohalikelt kuulajatelt. Lugu asus 29. novembril Spotify Eesti tabelis 10. kohal, olles paremuselt teine kodumaine laul pärast Andrei Zevakini ja Grete Paia laulu “Mis nüüd saab”.

Paljud fännid avaldavad nii Twitteris kui YouTube’i kommentaariumis arvamust, et An-Marlen “rööviti” ja tema lugu oli võistluse mõttes kõige värskem ning oleks väärinud edasipääsu. Kahjuks ei osutunud An-Marleni “Lõpuks muutub” rahva valikuks ega žürii lemmikuks. “Siit edasi on kõik vaid ülesmäge ja see on alles algus – olen väga tänulik selle kogemuse ja võimaluse eest enda muusikat nii suurele hulgale publikule tutvustada ning ei jõua juba ära oodata, et järgmist lugu teiega jagada,” ütles An-Marlen. Artisti tiim loodab, et juba detsembris kuuleme tema järgmist singlit.

“Lõpuks muutub” kaadritagune video ja seejärel muusikavideo ise:


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.