ANDREI ZEVAKIN AVALDAS KOOS GRETE PAIAGA EESTI LAUL 2022 VÕISTLUSPALA “MIS NÜÜD SAAB”

Foto: Taaniel Malleus

Eesti Laul 2022 poolfinalist Andrei Zevakin avaldas koostöös plaadifirmaga Sony Music oma võistluspala – “Mis nüüd saab” koos Grete Paiaga. Loo autoriteks on Pluuto ehk Henry Orlov ja Grete Paia, biidi on teinud Andrei Zevakin.

Andrei räägib loo sündimise tagamaadest: “Aasta alguses läksime Pluutoga stuudiosse – tegime sõnad, meloodia. Lugu seisis pikalt, kui mõtlesin Eesti Laulule ja tegin tema sõnadele uue biidi – sealt see edasi läks. Paia oli loogiline valik, sest nad olid Pluutoga just loo teinud, lisaks sobib ta sinna feature’iks suurepäraselt.”

Koostöö Andreiga tuli Grete jaoks ootamatult: “Veidi üle nädala oli esitamise tähtajani jäänud, kui Andrei mulle kirjutas, et mis ma Eesti Laulu osas mõtlen-plaanin. Kuna laul sümpatiseeris mulle kohe esimesest kuulamisest väga ning vibe oli just see õige, siis valmis ka minu partii põhimõtteliselt minutitega.”

Grete jaoks on Eesti Laulu karussellis olla põnev: “Nii palju muudatusi-uuendusi on taas sisse viidud, ootan huviga. Naljakas on muidugi, et ma olen jälle kolmeaastase vahega Eesti Laulul – 2013, 2016, 2019 ja 2022 – uskumatu, kuidas aeg lendab. Kindlasti mängib suur rolli see, et ma ei ole üksinda, eelkõige on see ikkagi Andrei lugu ja mina olen featuring artist ning Andrei on ise nii chill kogu aeg, et ei tekigi mingit närvilist õhkkonda.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.