ANSAMBLIL TIDI&BANDE TULI VÄLJA TEINE SINGEL PEAGI ILMUVALT KAUAMÄNGIVALT

Pressifoto

Täna, 19. novembril ilmus muusiku ja laulukirjutaja Karoliine-Lisette Kõivu uue ansambli Tidi&bande teine singel “Hommikpäevõhtuöö”. Laul on kirjutatud Marie Underi sõnadele, viisi autoriks on Kõiv ja tema bande.

“Hommikpäevõhtuöö” on ansambli peagi ilmuva debüütalbumi nimisingel, mille müstiline lüürika ja kõla annavad hästi edasi bändi üldisemat helikeelt. Underi sõnade, vahelduvate tempode ja detailiderohke instrumentaaliga viib Kõiv kuulaja emotsionaalsele rännakule, nagu möödukski loo saatel üks hommik, päev, õhtu ja öö.

Pärast ansambli suvist esiksinglit “Daydreamer” toob “Hommikpäevõhtuöö” soojust ning rahu, kuid ka salapära ja magusat valu pikkadesse novembrikuu õhtutesse.


Laul Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.