PETTUNUD KODANIK AVALDAS EP “LÕHKI JA LÄBI”

Foto: Jana Vorontsova

Tallinn-Tartu post-punk bänd Pettunud Kodanik avaldas täna, 11. novembril, oma debüüt-EP “lõhki ja läbi” ning esitleb seda samal õhtul Sveta Baaris koos välismaa bändidega Lebanon Hanover ja Isolated Youth.

“”lõhki ja läbi” mõjub kui jalutuskäik läbi põrmustatud illusioonide ja unelmate. See plaat on võrdlemisi täpne peegelpilt Pettunud Kodaniku olemusest, näidustades igapäevaste väikeste katastroofide vastu melanhooliat ja aeg-ajalt sügavaid ohkeid,” kirjeldab bändi vokalist Franz J. Antson.

“EP salvestamine sai ette võetud juba selle aasta algul – kui bändi koosseis oli paika loksunud ning kontserdid selja taga. Kuna Franzuga kahekesi tehtud lood toimisid bändi kontekstis palju paremini, otsustasime ka mõned varem avaldatud palad uuesti salvestada ning uutega koos välja anda,” kommenteerib bändi muusika autor Karl Korts. “Kuna elu on pannud mind hiljuti ümber hindama oma suhtumist füüsiliste asjade omamisse, ilmub EP esialgu digitaalselt,” lisab ta.

Pettunud Kodaniku EP-d “lõhki ja läbi” on võimalik kuulata bandcampis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.