SOOME VOKAALANSAMBEL TEGI DANIEL LEVI LOOST “JASMINE” UUE A CAPELLA VERSIOONI

Fotokollaaž: Daniel Levi ja Rajaton (pressifotod)

Soome vokaalansambel Rajaton jagas omapoolset versiooni Daniel Levi loost “Jasmine”. Põhjanaabrite poolt loodud a capella arranžeering annab laulule täiesti uue kõla ja instrumentide asemel kõlavad loos vaid vokaalid.

Singli “Jasmine” originaalversiooni produktsioonis on kasutatud palju vokaalelemente, mis inspireeris tegema koostööd vokaalansambliga, et anda laulule täiesti uus elu. Rajatoni poolt loodud arranžeering toob kokku erinevad muusikažanrid.

“Nii värskendav on kuulda, kuidas kõlab sinu lugu läbi kellegi teise fantaasia! Panin autos esimest korda käima nende versiooni loost “Jasmine”‘ ja sain just sellise elamuse! Mul nii hea meel, et lisaks mulle kõnetab ja inspireerib see laul ka armsaid põhjanaabreid,” selgitas Daniel Levi.

“Jasmine” sündis algselt Eesti-Soome koostöös eesti artisti ja laulukirjutaja Daniel Levi, laulukirjutaja Ago Teppandi ja soome produtsendi Joonas Parkkoneniga. Valmimisele aitasid kaasa ka Ilka Herkman ja Svante Forsbäck Soomest. Koostöö Rajatoniga aitab ehitada veelgi tugevamat silda Eesti-Soome artistide ja erinevate žanrite vahel.

“Meil oli suurim heameel teha koostööd Danieliga ning luua uus põnev “Jasmine” a capella versioon! Tegu on positiivse ja energiast pakatava looga ning me tunneme, et see on just see, mida maailm praegu vajab,” rääkis Rajaton koostööst.

Rajaton on 6-liikmeline a capella vokaalansambel Soomest, mis on tegutsenud juba aastast 1997 ja on esinenud mitmetel Euroopa lavadel. Nende kodumaal, Soomes, on Rajaton tuntud ja armastatud vokaalansambel olles välja andnud 16 albumit ning jõudes ka Soome edetabelite esikümnesse.

Daniel Levi ja Rajaton tänavad Eesti Instituuti Soomes.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.