ANSAMBEL HILISED ÄRKAJAD AVALDAS VIDEOSINGLI “ÖÖ KUTSE”

Foto: Piret Pakler

Igast ööst saab peagi päev ja nii ka vastupidi. Ansambel Hilised Ärkajad võtab teema kokku oma uue singliga “Öö kutse”.

“Avaldame oma uue singli just sügisel, novembris, siis kui ööd on kõige mustemad ja igatsus valguse järele kõige suurem. Seda nii otseses kui ka kaudses tähenduses,” selgitab uue laulu tagamaid ansambli solist Martin Mileiko. “Tahame oma uue looga toetada neid, kes pimedusest väsinud ja kellel lootust napib. Ajad on ju keerulised!” kinnitab loo autor Kaupo Eliste. Uus singel “Öö kutse” ilmus esmaspäeval 8. novembril, mil ansambli solist Martin Mileiko tähistas oma 50. sünnipäeva. Samal päeval üllitati samale loole kollektiivi esimene video, mille võtted toimusid Kagu-Eesti kuplite vahel.

Ansambli solist on Martin Mileiko, keda ilmarahvas tunneb eelkõige kui endist “Aktuaalse kaamera” ilmateadustajat. Lugude kirjutamise ja bassigruuvi eest hoolitseb Kaupo Eliste. Erinevaid kitarre mängib Markus Untera. Mandolini, bouzukit ja akustilist kitarri tinistab Joonas Tuuling ning löökpillide taga (ja teinekord ka ees) ragistab Andri “Volli” Volman. Loo salvestas, miksis ja masterdas Asko Romé Altsoo.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.