BEATRICE JA RÄPPAR AG ANDSID VÄLJA ÜHISE LOO “ÕNNE VAHEL” KOOS INTIIMSE MUUSIKAVIDEOGA

Lauljatar ja Kanal 2 “Reporteri” ilmatüdruk Beatrice (Lisella Beatrice Kirjutaja) ning räppar AG (Silver Orissaar) ühendasid jõud ja tulid välja uue singliga, millele filmitud esmaklassiline ja vägagi intiimne muusikavideo. Videos teevad kaasa ka tõsielusarjast “Rannamaja” tuntud Helena Klaar ja Tanel Rentik.

Beatrice’i ja AG video võimendab visuaalselt loo sõnumit “Kas nad seisavad me õnne vahel” ning mängib küsimusega, kuidas olla koos õnnelikud ja mitte lasta ümbritseval maailmal, kriitikal ja kadedusel end mõjutada.

Loo “Õnne vahel” muusika autor on Vahur Valgmaa, kes on ühtlasi ka muusikavideo režissöör. Sõnad kirjutasid Silver Orissaar ja Vahur Valgmaa.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.