EESTI LAULU KORRALDAJAD AVALDASID KONKURSI PROMOVIDEO, ÕRRITADES, ET SEE VÕIB ENDAS PEITA VIHJEID

Juba järgmisel laupäeval, 20. novembril kell 21.35 toimub ETV-s konkursi Eesti Laul 2022 esimene poolfinaal, mille tarbeks on filmitud promoklipp, mida on juba näidatud Eesti Televisioonis ja seda saab vaadata ka võistluse Instagrami lehelt.

Eesti Laul tuleb esmakordselt otse-eetrisse veerandfinaalidega, et tutvustada 40 uut võistluslaulu. Neljal järjestikusel laupäeval (20. ja 27. novembril ning 4. ja 11. detsembril) kuulatakse igas saates ära kümme uut lugu koos lauljate ja muusikutega. Stuudios on veel kuulsad saatejuhid ja armastatud žüriiliikmed. Televaatajad saavad oma lemmikutele hääle anda helistamise või SMS sõnumi kaudu.

Eesti Laulu Instagrami kontole täna üles laaditud 29-sekundilise videoklipi kohta kirjutasid konkursi korraldajad kommentaariumis, et see võib endas peita vihjeid. Videos osalevad Laura Põldvere, Uku Suviste, Ott Lepland, Elina Nechayeva, Elina Born, Jüri Pootsmann ja Tanja Mihhailova-Saar – kokku 4 naist ja 3 meest, kes meid esindanud Eurovisiooni lauluvõistlusel. Kas see tähendab, et nad kommenteerivad Eesti Laul 2022 veerandfinaalidesse jõudnud lugusid? On nad žürii liikmed või poolfinaalide ja finaali saatejuhid? Kuna Uku Suviste on kinnitanud, et tema võistlusele laulu ei saatnud, Jüri Pootsmann ja Elina Born avaldasid äsja uued singlid ning Ott Lepland on lubanud detsembris välja tulla jõulusingliga, siis klipis nähtavad seitse lauljat võistlusel artistidena tõenäoliselt ei osale. Tuleb videos tähelepanu pöörata hoopis muule? 

👉 Promoklippi näed siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.