ANSAMBLIGA LITTLE MESS LIITUS SAAREMAA NEIU ELISE TREI

Foto: Mardo Männimägi

2019. aasta kevadel tegevust alustanud Little Mess on kolmest neiust koosnev bänd, mis sai kokku pandud suure avaliku konkursi abil Tanja Mihhailova-Saare ja Timo Vendti eestvedamisel. Ansambel jõudis osaleda Eesti Laul 2020 konkursil ning välja anda mitmeid singleid. Esinemisi oli palju, kuniks pandeemia tõttu kõik pausile jäi. Nüüd puhuvad bändis uued tuuled ning bändiliikme Karmel Üksvärava asemel on Johanna-Elise Kabeli ning Viktoria Sofilkanitšiga liitunud Saaremaa Gümnaasiumi viimases klassis õppiv andekas laulja Elise Trei.

“Elise leidsime tänu Maikenile ja WAF laulukoolile – seal on andekaid lauljaid palju (näiteks leidsime sealt kunagi ka Inga Tislari). Elise paistis enim silma oma olekuga. Midagi köitvat oli tema pilgus (lisaks väga heale lauluoskusele). Helistasime ja tegime videokõne ehk sisuliselt käisid katsed interneti teel. Oluline oli muidugi ka Johanna ja Viktoria arvamus, sest eelkõige peab olema neil omavahel hea “vibe“. Ükspäev ta saigi kutse bändi, järgmine päev oli juba uue loo salvestamine ja sinna otsa pildistamine. Homme toimuvad videovõtted – selline korralik turbo kiirus koheselt peal. Kindlasti peavad tüdrukud veel kokku kasvama, kuid intensiivsed proovid juba käivad ja hetkel tundub, et omavahel sobivus on väga hea. Ma näen Elises suurt tahet areneda ja töötada ühise eesmärgi nimel,” kirjeldab Tanja Elise bändini jõudmist.

Elise tegeleb lisaks laulmisele ka muusika kirjutamise ja produtseerimisega. Samuti õpib omal käel kitarri ning klaverit.

“Mõned päevad enne seda kui Tanja mulle helistas ja bändi kutsus, olin just mõelnud, et tahaks väga mõnele ägedale uuele projektile keskenduda ehk paremat ajastust enam ei saakski olla. Ootan põnevusega, mis saama hakkab,” sõnab Elise.

Little Messi tegemistel saab silma peal hoida nende Facebooki lehel.

Kuula ansambli seniseid suurimaid hitte “Sinu jaoks” ja “Without a Reason”:


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.