TARTU BLUUSIKITARRIST ANNAB AASTA VIIMASE KONTSERDI PÄRNUS

Foto: Siret Roots

Reedel, 5. novembril annab Pärnu Endla Jazzklubis oma selle aasta viimase kontserdi Tartu bluusikitarrist Andres Roots. Rootsi eelmine ülesastumine Endlas oli oktoobris 2019 – kolm toona teatrikohvikus salvestatud pala ilmus ka mullusel kontsertplaadil “Mississippi to Loch Lomond”.

“Tookord tuli istekohtadest puudu ja mina mängisin kaks tundi jutti, aga tänastes oludes peame napi pooleteise tunniga hakkama saama – ja tõendid, maskid ja isikutunnistused ikka kaasa,” ütles Roots. “Pandeemiat arvestades ei ole ma lähikuudeks söendanud rohkem esinemisi isegi mitte planeerida, nii et kui mitte sel reedel, siis näeme uuel aastal – näiteks augustis Viru Folgil!”

Sajandi algul ansambliga Bullfrog Brown rahvusvahelise publiku ette jõudnud Andres Roots on kontserte andnud nii USA-s kui suuremas osas Euroopast. Raadioeetris on tema muusika kõlanud viiel mandril, 2017. aastal pälvis LP “Roots Music” Kuldse Plaadi auhinna ning 2018. aastal valisid UK Severn FM-i kuulajad Rootsi Aasta Bluusimeheks. Mulluse albumi “Tartu Lockdown” kohta kirjutas Prantsuse ajakiri Blues Again!, et Roots on nagu Bordeaux’ vein, mis aastatega aina paremaks läheb.

Akustiline kontsert Endla Jazzklubis algab reedel kell 21.30. Täpsemat infot saab lugeda siit.

Kontsertvideo (autor: Heino Maripuu) – Andres Roots Augustibluusil 2021:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.