PEDIGREE ESITLEB HELSINKIS ALBUMIT “FUNERAL CHILD”

Pedigree (pressifoto)

Pedigree esitleb Soomes Hellsinki Industrial Festivali raames oma hiljutisimat albumit “Funeral Child”. Kontsert toimub sel neljapäeval, 4. novembril festivali eelpeol klubis On The Rocks, kus Pedigree astub üles koos soome electro-metal bändi Khromaga, kes esitleb samuti oma värsket albumit “Ex Nihilo”. Õhtu avab ekstreemset metalit ja elektroonijat segav VVOV.

“On suur rõõm esitleda põhjanaabritele albumit nii prestiižikal festivalil kui seda on HIF. Astume üles pisut ebatraditsionaalses kooseisus – nimelt on meiega terve kontserdi laval Pedigree “viies” liige Karl Korts. Aga üllatused on Pedigree “middle name“, ilmselt keegi pettuma ei pea – pigem vastupidi, tegemist saab olema kindlasti Pedigree väga erakorralise laiviga,” kommenteerib Pedigree juhtfiguur Holden Bonne Laamann.

Hellsinki Industrial Festivalil astuvad üles veel näiteks Hocico, Covenant, Alien Vampires jt. Eestit esindab lisaks Pedigreele ka Freakangeli juhtfiguuri värske sooloprojekt Matthew Creed.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.