HOLY MOTORS ASTUB ÜLES TWIN PEAKSI TEEMALISEL HALLOWEENI ÕHTUL

Foto: Rene Lutterus

Twin Peaksi teemaline Halloweeni õhtu Terminalis tuleb taas aasta pärast esimest. Naasmine on samas kuues, kuid ikka teisiti – täpselt nagu kultussarja kolmanda hooaja suur comeback.

Telliskivi kvartalis asuvast Terminalist saab üheks õhtuks Roadhouse, mille lava vallutavad kaks David Lynchi armastavat artisti: Holy Motors (EE) ja The Lunacy Of Flowers (UK). Kuulajail avaneb võimalus kukkuda taas tumedasse ning unistavasse David Lynchi ja Mark Frosti loodud maailma läbi Black Lodge’i punaste kardinate.

Eesti americanahõnguline unistamispopi bänd Holy Motors kumab sarnase unenäoliku hilisõhtuse valgusega nagu Twin Peaksi või Mulholland Drive’i meeldejäävamad hetked. Leos Caraxi fantaasiafilmi järgi nime saanud kooslus kulgeb raugelt mööda shoegaze’i ja Americana helimaastikke. Aastal 2013 loodud Holy Motors on teinud koostööd San Franciscost pärit kultusbändi The Brian Jonestown Massacre ninamehe Anton Newcombe’iga ja mullu sügisel nägi maineka plaadifirma Wharf Cat Records alt ilmavalgust nende viimane kauamängiv “Horse”.

Briti ühemehe armaada The Lunacy Of Flowers manab agressiivsemaid ja süngemaid toone Twin Peaksi kaootilisematest sügavustest Lost Highway raevukuseni. Eksperimentaalne post-punk ja industriaalsegu briti projekt on astunud juba kohalikel suvistel festivalidel vägagi õnnestunult üles ning jõuab nüüd sobilikult Terminali teisele Halloweenile.

Muusikaliste etteastete kõrvale valib hoolikalt palu Sander Varusk. Õhtu dresscode on loomulikult Twin Peaks ja sissepääs Roadhouse’i prii!

“Twin Peaks Halloween: The Return” saab alguse laupäeval, 30. oktoobril kell 20.00 Liitu sündmusega Facebookis!


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.