KUULA | PK UUS SINGEL “SIIDKARDINAD” RÄÄGIB KAHE INIMESE VAHELISEST TEADMATUSEST

Singli kujundus (autor: Marju Lember)

Pärast 2 kuud tagasi ilmunud albumit “brother from another struggle”, andis PK välja emakeelse loo, mille kahtlev alatoon on mitmel tandril vägagi aktuaalne.

PK loomingut on nimetatud midwest emo ja trapi seguks ning seda on kajastanud mitmed välismaised väljaanded, kõige hiljutisemalt tegi seda UK nimekas independent muusikast kirjutav blogi A&R Factory.

“Tegelikult ma hakkasin lugu kirjutama üldsegi inimsuhete vaatenurgast,” selgitas PK. “See oli alustatud idees, et kirjeldada kahe inimese vahelist teadmatust. Isegi kaaslased, kelles me oleme väga kindlad, eksisteerivad teadmatuses. Sellist asja nagu “kindel” pole üldse olemaski. Meil on vaid mõjutatavad arusaamad, et mõni nähtus omab suuremat tõenäosust kui teised. Aga nagu ikka, jään ma väga harva oma lugudes ühele kindlale teemale püsima. Tekst areneb iseenesest edasi ning mõte töötab kogu aja vältel, ajju tekivad tuuled ka teistel teemadel ja nii ta kipub alatasa minema.”

Nii sündis ka loo “siidkardinad” refrään:

“Mul on hirm ja sul on ka
mõeldes, mis meist üldse saab.
Mul on hirm ja sul on ka
ma ei tea, mida oodata”

“Kui läheneda nüüd teise tahu alt ja vaadata, mis meil hetkel maailmas toimub siis kogu meie eksistentsi kõige päevakohasem teema on, kas oleme vaktsineeritud või ei ole. Ühel pool on need, kes ütlevad, et on vaja teha. Teisel pool need, kes ei soovi ükskõik, millisel põhjusel teha. Seda fenomeni ma üldse ei plaaninud antud loos kuidagi kommenteerida. Juhtus kuidas nii, et see kommenteeris end ise, ju mõjutab see teema ikka piisavalt. “Ma ei tea, mida oodata” on ilmselt paljude mõtteis olnud juba mõnda aega,” märkis artist.

Loole on kujunduse valmistanud Marju Lember, instrumentaali valmistas USA produtsent vaegud.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.