ENERGILINE JA EKSTSENTRILINE USA PUNKANSAMBEL GOGOL BORDELLO TULEB TAAS EESTISSE

Foto: Slippy Inc

Hoida piip ja prillid, sest 12. juunil 2022 astub Tallinnas klubis Helitehas lavale energiline ja hullutav Ameerikast pärit mustlaspunkansambel Gogol Bordello. Kontserdi piletid on müügil Piletilevis.

Gogol Bordello on selgelt rahvusvaheline üheksaliikmeline grupp, mida juhib Ukrainast pärit vabahing Eugene Hütz. Oma muusikas segavad nad punk-kitarre, Ida-Euroopa lõõtspille ja Ladina-Ameerika murevaba gruuvi.

Toome teieni 4 kiiret fakti selle piiridevaba bändi kohta:

1. Tegu on tõeliselt multikultuurse bändiga. Nende praegused ja endised liikmed on pärit üle kogu maailma: Ukrainast, Venemaalt, Ameerika Ühendriikidest, Ecuadorist, Etioopiast, Iisraelist, Rumeeniast, Inglismaalt. Neid riike on veelgi.

2. Gogol Bordello on sõnastanud oma bändi missiooni ja see kõlab järgnevalt: “provotseerida publikut postmodernistlikust esteetilisest mülkast neooptimistlikule kogukondlikule liikumisele uute autentsete energiaallikate poole”.

3. Nad on välja andnud seitse täispikka albumit, millest viimane kannab nime “Seekers and Finders”. Albumi nimilugu kaunistab bändi hea sõbra ning tunnustatud muusiku Regina Spektori imeilus hääl.


4. 2022. aasta kontsertturnee kannab nende uusima loo “Roaring 2020s” nime. Laul, mis on ehk tähelepanuavaldus tänasele globaalsele pandeemiale.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.