TERAVMOON OTSIB LUUSEREID

Pressifoto

Möllurokiansambel Teravmoon kandideeris sel aastal konkursil Eesti Laul 2022. Kuna lugu ei kvalifitseerunud finalistide sekka, siis otsustas bänd läbi sotsiaalmeedia üles otsida ka ülejäänud 161 laulu, mis ukse taha jäid.

“Inimesed on panustanud oma muusikaprojektidesse palju aega ning raha. Ukse taha jääjaid on suur hulk ning mul oleks väga kahju kui kõik see suurepärane looming jääks tähelepanuta,” selgitas otsingute tagamaid Teravmoona frontman Tiit Savason.

Kollektiivi Facebooki postitus:

“Teravmoon otsib luusereid! Kui ka sina panustasid aega ja raha, et pääseda Eesti Laulule kuid said täna hoopis sellise kirja:

“Hea osaleja, Eesti Laulu meeskond väga tänab Teid aja ja panuse eest, kuid kahjuks Teie lugu sellel aastal valituks ei osutunud.

Loodame, et leiate aja ja võimaluse võtta taas osa järgmisel aastal.

Ootame Teid kõiki tagasi!”, siis ära heida meelt! Anna meile endast julgesti märku! Soovime korraldada konkursi Eesti Laulu Parim Luuser 2021 (konkursi nimi võib veel muutuda). Teeme nähtavaks ka need 162 heal tasemel lugu, millesse on kokku panustatud orienteeruvalt 64800€ ja 11016 tundi aega. Te olete seda väärt!

Kirjuta kommentaaridesse, messengeri või emailile teravmoon@gmail.com!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.