ANSAMBEL SENATI DEBÜÜT TEDXTALLINNAL

Foto: Harry Tiits

9. oktoobril Põhjala tehases toimunud TEDxTallinnal, seekordse teemasuunitlusega “Tajunihe”, astus esmakordselt lavale teaduslikku mõtteviisi toetav ühiskonnakriitiline progepoppbänd Senat. Esitati kaks singlit “Oh kooliaeg” ja “Planeet B”, esimeses kõlas Raul Rebase hääl, mis arutles praeguse koroonaolukorra üle, teises kõlasid hääled Tarmo Soomerest Greta Thunbergi ja Donald Trumpini, teemaks kriitiline olukord keskkonna- ja kliimarindel. Senat püüab oma tegevusega tasakaalustada ühiskondlikku arutelu ja kutsuda inimesi olulistel teemadel kaasa mõtlema ja tegutsema.

Vaata Senati debüütesinemist siit:


Ansambel Senat avaldab iga kuu esimesel päeval singli ja taskusaate mõnel ühiskonnas olulisel ja aktuaalsel teemal. Järgmine singel ja saade juba 1. novembril!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.