KÜMNETE KODUMAISTE ARTISTIDE LEMMIK KOOSTÖÖPARTNER JOSH TWIST AVALDAS UUE SINGLI KOOS SVNDRA-GA

Kuvatõmmis videost

22. oktoobril tehti avalikuks muusikavideo Josh Twisti loole “Last Night”, milles teeb kaasa ka SVNDRA.

Varasemalt on Josh Twist olnud peamiselt tuntud kui audiovisuaalne artist. Joshi osava käe ja terava silma all on sündinud visuaalid ja videod Eesti artistide koorekihile: nublu, Stefan, Tanja, Lepatriinu ja Laura Prits. Kümnete Eesti artistide lemmik on lõpuks hoo sisse lükanud oma sooloprojektile.

SVNDRA on R’n’B artist, keda sai näha käesoleva aasta Tallinn Music Weekil. Muuhulgas avaldas ta hiljuti singli pealkirjaga “Rocketship”. Lugu on kiiresti hitiks kasvanud – Spotify platvormil on sellel juba üle 118 000 kuulamise.

Josh Twisti ja SVNDRA koostöös sündis tantsuline lugu “Last Night”, milles saavad kuulajad nautida ja kaasa võnkuda house, tehno ja räpi rütmides. Video on visuaalselt hüpnotiseeriv ja üles ehitatud futuristliku arvutiprogrammi stiilis, kus artistid suhtlevad omavahel intergalaktilises videochatis.

SVANDRA ja Josh Twist viibisid video valmimise ajal teineteisest tuhandete kilomeetrite kaugusel – üks Tallinnas, teine Los Angeleses. See inspireeriski video kontseptsiooni looma. Videos saame näha Josh Twisti loodud maske ning riideid, mis lähevad kenasti kokku järgmisel nädalal aset leidva Halloweeniga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.