ANSAMBEL KEHAD AVALDAS DEBÜÜTSINGLI “KIREJAD JA KAAGUTAJAD”

Fotokollaaž

Lootusetu loominguline kollektiiv Kehad on käinud stuudios ja salvestanud oma esimese üllitise.

“Me ei oska ennast nüüd ega ka tõenäoliselt tulevikus väga selgelt määratleda, mida me teeme,” kommenteeris ansambel. “No miskit punki ja poppi ja bluusi ja tont teab, mida veel me kokku keerame. 99% teeme omaloomingut ja pöörame tähelepanu sellele, et tekstil mingi mõte oleks, eriti omane on meile irooniline meelelaad, aga mitte ainult!!!”

Bänd on Tartu/Põltsamaa päritolu ja otsinud oma kohta päikese all juba 3-4 aastat. “See on meie esimene päikesekiir Teile, hääd muusikahuvilised! Laulu autor on Eno Siimon, salvestuskõlbulikuks tuuninud kogu bänd. Aitäh, Pergerus Stuudio, et meid lahkesti vastu võtsite!”

Kollektiivi kuuluvad:
Eno Siimon – akustiline kitarr, laul
Teet Juurikas – elektrikitarr
Ats Astover – bass
Aivar Hansman – trummid

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.