NOËP, QUEER ON ACID JA P. JULM AVAVAD OMA DJ-SETIDEGA UUE ÜRITUSTE TOIMUMISKOHA D3

D3 (pressifoto)

Juba sellel reedel, 22. oktoobril avab suure avapeoga ametlikult uksed uus venue D3, millest on kujunemas uus Telliskivi ööelu nurgakivi.

Telliskivi loomelinnaku vahetus naabruses, Depoo alal asuv D3 on sisustanud industriaalsed ruumid endises vagunidepoos nr 3. Avamispeol täidavad ruumi helidega armastatud laulja ning produtsent NOËP, Läti produtsentide duo Queer on Acid ja legendaarne produtsent ja DJ P. Julm aka Priit Juurmann.

Kui tavapäraselt näeme NOËPi solistina suurtel lavalaudadel, siis sel korral saab kuulda hoopis muusiku kureeritud tantsumuusika valikut, kus leiab erinevat house muusikat kui artisti enda poolt tehtud lugude uusversioone. “Reedel on plaan mängida esimest korda avalikult ühte uut track’i, mis näeb ilmvalgust juba varsti-varsti. Ning tasub põlved ja hüppeliigesed juba vaikselt vormi ajada, sest võitlemist gravitatsiooni vastu tuleb sel reedel hõimu-house’i saatel omajagu,” lisab NOËP.

Läti tantsumuusika kollektiiv Queer on Acidi puhul on tegu kahe vana sõbra ja partneriga, kes teevad acid house’i ja technot ning esinevad Eestis esmakordselt. “Queer On Acid on projekt ja plaadifirma, mis esindab LGBT kogukonda, reivikultuuri ja tähistab elektroonilist tantsumuusikat,” täpsustab duo. Kolmandaks DJ-ks on P. Julm – Eesti klubimaastiku tõeline legend, tuntud nii DJ kui produtsendina. Toimetab aktiivselt ansambliga Rules of the Deep ja on Tallinn Express (Raadio 2) resident.

Nii DJ-d kui korraldajad lubavad eepilist pidu, kus saab kuulda palju head muusikat, tutvuda uue sündmuskohaga ning veeta mõnusat aega ilusate inimeste seltsis. “D3 on suurepärase asukohaga venue, mis soovib külastajatele pakkuda mitmekesist ja huvitavat kultuuriprogrammi – ootame kõiki avamisele, et üheskoos panna üks korralik avapunkt selle teekonna algusele,” lisab D3 programmijuht Anton Must.

Peole tagab sissepääsu negatiivne COVID tõend või kohapeal tehtud kiirtest. Piletid eelmüügist saadaval hinnaga 12 eurot.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.