📸 GALERII | TALLINNA ROCK ‘N’ ROLLI PUNT NO MORE FRIDAYS TÄHISTAS LOKAALIS UUS LAINE OMA DEBÜÜTALBUMI ILMUMIST

Alternatiivse rockmuusika ansambel No More Fridays tuli 14. oktoobril välja energiast pakatava debüütalbumiga “Who Needs Truth Anyway”. Päev hiljem toimus Tallinna lokaalis Uus Laine helikandja esitluskontsert.

No More Fridays mängis kontserdil lugusid ahjusoojalt plaadilt ning kõlasid ka mõned vanemad palad. Kollektiiv on tegutsenud alates 2011. aasta septembrist, kui selle kutsus kokku Kristi Täheste. Koos on võidetud mitmeid võistlusi ja jõutud isegi Noortebänd 2013 finaali, edukuse saladused on üksteise usaldamine ja koostöö. Praegu tegutseb ansambel koosseisus Kristi Täheste (vokaal), Henrik Heinmets (trummid), Grigori Rõžuk (kitarr) ja Margus Pärnamägi (basskitarr).

Ansambli eelmise reede kontserdi soojendusesinejaks oli Türgist pärit muusikaprodutsent, laulja/laulude kirjutaja ja multiinstrumentalist GØK2, kelle teekond sai alguse Istanbulis erinevate bändide ja muusikaprojektidega ning kes 2019. aastal otsustas lõpuks alustada oma isikliku projektiga. Tema lavalist karakterit on kirjeldatud kui alternatiivrocki, indie rocki, art popi, hiphopi, trip hop’ist ja worldbeat’i segu. 

Muide, 30. oktoobril esineb No More Fridays Tallinnas Odeon Baris üritusel “Killer Night Halloween”, mille kohta saab lähemalt lugeda siit

Vaata fotosid plaadi “Who Needs Truth Anyway” esitlusest lokaalis Uus Laine:


Album “Who Needs Truth Anyway” Spotifys:


Helikandjalt välja antud singlid “No Midnight Blues”, “Time To Let Go” ja “Underdog”:Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.