📾 GALERII | TÄISMAJA! WATEVA ESITLES LAUPÄEVAL KULTUURIKATLAS SUURE SHOW JA KÜLALISARTISTIDEGA DEBÜÜTALBUMIT “DISPOSABLE SOCIETY”

Foto: Rauno Liivand

Rahvusvahelise lennuga elektroonilise muusika kollektiiv WATEVA esitles laupĂ€eval, 16. oktoobril enda debĂŒĂŒtalbumit “Disposable Society”. VĂ€rskel albumil on suur rĂ”hk visuaalsel poolel, mispuhul ehitati Kultuurikatlasse ĂŒheks Ă”htuks vĂ”imas, LED-ekraanidega tĂ€idetud lava, mida vĂ€isasid nii DJ-d kui mitmed kĂŒlalisartistid, kes helikandjal kaasa tegid.

WATEVA debĂŒĂŒtalbum “Disposable Society” ilmus augusti hakul ning lĂ”puks jĂ”udis kĂ€tte ka aeg, mil seda suure publiku ees esitleti. “See oli vĂ”imas! Me poleks osanud oodatagi, et see nii epic vĂ€lja kukub!” rÀÀgivad WATEVA liikmed ja tĂ€navad kĂ”iki, kes selle Ă”htu Ă”nnestumisele kaasa aitasid. “AitĂ€h kĂ”ikidele muusikutele, kes meiega lava jagasid, aitĂ€h kogu tiimile, kes selle sĂŒndmuse teoks tegi ning loomulikult aitĂ€h teile, hea publik, kes te meid toetate ja kuulama tulite!”

TĂ€ismajale esinenud WATEVA-ga astusid Ă”htu jooksul lavale kĂ”ik kohalikud artistid, kes “Disposable Society” nimelisel albumil kaasa tegid: NOËP, Karl Killing, manna, Stefan, Emily J, Asena ja Daniel Levi. Samuti astusid ĂŒles Jozels, MHKL, Siimi ja Notitz. Vaata lisa galeriist! Fotode autor: Rauno Liivand.


Kuula WATEVA albumit “Disposable Society” Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.