SHIRA AVALDAS UUE R’N’B JA SOULI SUGEMETEGA SINGLI “WAKE ME UP”

Singli kujunduse autor on 21-aastane Eesti Kunstiakadeemia fotograafia tudeng Andra Junalainen

Täna, 15. oktoobril õnnistab Shira R’n’B austajaid järjekordse muusikaüllitisega, milleks on Eesti muusikutega koostöös sündinud kaasaegse R’n’B ja souli sugemetega singel “Wake Me Up”, mida võib ühtlasi kuulda ka Shira käesoleva aasta jooksul avaldatava “Blooming” EP peal. Pala autoriteks on Shira ise ja Anett Kulbin, produtseeris Anett Tamm ja helitöötluse tegi Sander Sadam. “Wake Me Up” on helge ja unistava atmosfääriga lugu, mis jutustab pilvedes elamisest, unistamisest ja reaalsusega kontakti kaotamisest. Shira uus singel ootab muusikasõpru kõikidel voogedastusplatvormidel.

Shira vastne singel on kui unistav ja soulihõnguline rännak lauljanna helikeele- ja mõttemaailmas. “Wake Me Up” algab Shira muusikale omaste helidetailidega nagu kassetimaki tööle panemise hääl, jutustamiste ja naerudega, mis lisavad loole siirust, elulisust ja retrohõngu. Terve loo vältel loovad ühise helge sümbioosi erinevad süntesaatorid, bass, trummid ja taustavokaalid ning Shira siidine vokaal. Loost kumab välja tõelist souli tunnetust, mis esmakordselt nii selgelt Shira loomingust välja kostub. Suurim üllataja on mitmehäälsetest vokaalidest ja plaksudest koosnev a cappella bridge, mis tekitab kuulajas instantselt soovi kaasa elada ja ka kaasa laulda. “Wake Me Up” on ideaalne kaaslane hommikuste mõtiskluste või sügise jalutuskäigu kõrvale.

Shira vastset singlit “Wake Me Up” võib kuulda ka tema peagi välja tuleva EP “Blooming” peal. Lauljanna väga selgelt eristuv helikeel ja meisterlikult loodud muusikapalad annavad kuulajale selge signaali: Shira on tulnud Eesti R’n’B maastikule, et jääda.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.