KATI AVALDAS UUE SINGLI “VABA HING”

Foto: Valdo Ots

KATI on Viljandist pärit noor laulja, laulukirjutaja ning viiuldaja. Kõik enda lood kirjutab neiu ise. “Minu jaoks on tähtis jagada mõtteid ning kogemusi enda elust. Loodan, et minu kuulajaskond samastub lugude sõnumitega omal moel,” kommenteeris ta.

Lauljatar kirjutas loo “Vaba hing” suisa 2 aastat tagasi, kuid ei teadnud toona, kuidas laulu tausta kujundada. Ühel päeval võttis ta julguse kokku ning saatis loo demo enda eeskujule, muusikaprodutsent Sander Mölderile. “Ma ei suutnud seda uskuda, ta oli nõus!” – just nii kirjeldas lauljatar enda emotsioone, meenutades esimest kirjavahetust Möldriga.

“Vaba hing” räägib kahest vabast inimesest, lubadusteta suhtlusest, kus pole õigust etteheiteks. Tihtipeale ütlevad inimese silmad rohkem kui õhku visatud sõnad või lubadused. “Olin langenud taaskord illusioonide ohvriks,” muigas KATI. Neiu arvates on igal lool kaks poolt ning erinevaid emotsioone, mida on tema loos küllaga kuulda. Lisaks laulmisele mängib neiu singlis saateks ka ise viiulit.

KATI, ehk Katrina Merily Reimand on varasemalt koostööd teinud mitmete erinevate tuntud muusikute ja laulukirjutajatega. Augustis ilmus tema kolmas singel “Sidrun”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.