VON DORPAT AVALDAS PLAADIESITLUSKONTSERTIDE EEL SINGLI “ÜMMARGUNE MULL”

Foto: Maris Savik

Kümnendi jagu tegutsenud ansamblilt Von Dorpat ilmub loetud nädalate pärast bändi järjekorras teine album “Pinge on maas”. Veel enne sai avalikuks plaati sisse juhatav singel, jacksonlikus võtmes “Ümmargune mull”.

“Ümmargune mull” pakub lisaks tantsulisele gruuvile teravmeelset ja rütmilist teksti. Armumise ja vastamata võrgutuste lugu on siin räägitud läbi eneseiroonilise vaatenurga. Solistina astub üles Von Dorpati kitarrist Henri Lohk. Loo autorid on Johannes Vedru ja Henri Lohk.

Juba oktoobri teises pooles ilmub ametlikult ka Von Dorpati teine kauamängiv. “Ühena väga vähestest Eesti kollektiividest oleme võtnud eesmärgiks pakkuda kuulajale eestikeelset R&B-stiilis muusikat,” ütleb plaati kommenteerides ansambli kunstiline juht ja ERR-i spordireporter Johannes Vedru. “Teine album on suur samm edasi!”

Kauamängiva puhul aitasid seda soovitud saundi tabada ansambli mentoriteks kujunenud Ahto Abner (Eesti üks hinnatumaid trummareid ja plaadi produtsent) ning Peeter Salmela (Eesti muusikaettevõtluse auhinna võitja kui 2021. aasta mixija/masterdaja/salvestaja). Masteriga aitas ansambliga juba aastaid koostööd teinud Siim Mäesalu.

Lugu saab kuulata ansambli YouTube’i kanalilt:


Von Dorpati plaadiesitluskontserdid toimuvad:

  • 22. oktoobril Tallinnas Erinevate Tubade Klubis
  • 23. oktoobril Tartus Genialistide Klubis
  • 28. oktoobril Viljandis Vinoteegis Mulks

Üritused algavad kell 20.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.