UUS KUUM SÕNA EESTI MUUSIKAMAASTIKUL: MARGIIELA AVALDAS SINGLI “ÜKS ÖÖ”, MILLEL TEEB KAASA LEIS

Pressifoto

Margiiela on uus kuum nimi Eesti räpiskeenes, kes avaldas oma teise singli “üks öö” maailmakuulsa plaadifirma Sony Music Entertainmendi alt. Loo autorid on margiiela ja Leis, produtseeris Stardustszn, kes on produtseerinud lugusid Ameerikas platinum-artistidele nagu A boogie, Lil Durk, NLE Choppa ja paljudele teistele.

“Üks öö” on margiiela teine singel, mis valmis juba poolteist aastat tagasi. “Mõtlesin tükk aega, et selle laulu hetk on ammu läinud, aga ma tulin alati selle esimese demo juurde tagasi ja lõpuks sain aru, et me peame selle ikkagi lõpuni tegema ja välja laskma. Kui ta ei tule praegu, siis ei tule mitte kunagi,” sõnab räppar.

Loole tegi visuaali Patrik Prints, kes on teinud koostööd artistidega nagu boipepperoni, villemdrillem ja paljude teistega. “Patrik pakkus, et võiksime midagi koos teha – saatsin talle “üks öö” demo ja kõik klappis,” sõnab margiiela.


2020. aastal hakkas margiiela kaasa tegema tuntud räpparite albumitel nagu näiteks Pluuto, villemdrillem, Leis jt. Oma debüütsingli avaldas ta koostöös Sony Musicuga 2021. aasta suvel, mis tegi temast ainukese Maarjamaa artisti, kes on suurplaadifirmaga lepingu sõlminud enne kui ta sooloartistina midagi avaldanud on. Margiiela esimene lugu “Big Stepper” ilmus 2021. aasta augustis, mida ta esmaesitles laivis Eesti Hip Hop Festivalil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.