EMMA JOHANNA LEPASOO ESINEB TÄNA, 1. OKTOOBRIL OMA SOOLOKAVAGA “SAMMUD SÜGISESSE SEAN” TALLINNA SALME KULTUURIKESKUSES

Foto: Teet Raik

Rahvusvahelise muusikapäeva raames esineb Emma Johanna Lepasoo oma soolokavaga “Sammud sügisesse sean” Tallinna Salme Kultuurikeskuses kell 20.00.

Kontsert tuleb eriline, sest autoril on kavas esitleda kahte uut lugu, mis on kirjutatud spetsiaalselt selleks õhtuks. Samuti annab Emma publikule ainulaadse võimaluse kaasa rääkida, milliseid laule soovitakse kuulda tema järgmisel albumil. Lood tulevad esitusele sel õhtul nii klaveri kui ka kitarri saatel.

Põnev on ka kontserdipaik, kohvik Leelo, mis on vastvalminud retrohõnguline kultuurne kohtumispaik Kalamaja südames Salme kultuurikeskuse 0-korrusel. Värskelt uuenduskuuri läbinud 1960ndate stiilis ruumid on külastajatele avatud esmakordselt. Emma kontsert pakub võimaluse olla publikul esimeste seas, kes renoveeritud ruume näha saavad. Peagi hakkab ka kohvik täistuuridel tööle. Muusikapäeva kontsert aitabki sellele protsessile juba natuke hoogu juurde lükata ja enne ametlikku avamist juba veidi tähelepanu tõmmata.

Seega hea muusikasõber – otsi nüüd kapist välja oma vintage stiilis kihvt kostüüm ja sea sammud muusikapäeva õhtul Salme kultuurikeskusesse. Sind ootab ees põnev ajasturännak ja kaunis emakeelne muusika.

Kontserti tutvustav video:


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.