NOORTEBÄNDI FINALIST POLOŠYWA AVALDAS ELEKTROONILISE DEBÜÜTALBUMI “EXISTENCE”

Pressifoto

Pološywa on Austrias ja Eestis tegutsev eesti muusik, kelle loomingu keskmes on laulusõnumite edastamine läbi helimaailma, milles valitsevad eksperimendid sündisaundide ja vokaalharmooniatega. Klassikalise muusika tausta ja uudse armastuse elektroonilise muusika vastu rakendab ta eripärase melanhoolse ambient-atmosfääri ja tantsulisuse teenistusse.

Pološywa muusikaline teekond sai alguse Noortebändilt, kust positiivne vastukaja viis artisti täispika albumi salvestamiseni. “Existence” kujutab endast noore artisti emotsionaalselt kulgemist läbi viimaste aastate. Kaheksa debüütalbumil ilmunud lugu annavad kuulajale tükikese siirastest kogemustest, mõtetest, tujudest ja tunnetest. Pološywa eesmärk on kirjutada huvitavat ja tõelist muusikat, mis võtab kuulajad oma embusse nende tunnetega vestlusesse astudes. Album on loodud koostöös nimeka prantsuse produtsendi Gwenael Dammaniga tema stuudios Viinis.

“Existence” esitluskontserdid toimuvad 1. oktoobril kell 19.00 Tallinn Music Weeki Station Narva Showcase’il Kultuurikatlas, 7. oktoobril Terminal Records & Baris, 9. oktoobril Tartu Ülikooli Botaanikaaias ja 12. oktoobril Tallinna Botaanikaaia Talveaias.

“Existence” Spotifys:


Albumi nimilugu “Existence” YouTube’is:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.