ELMARI TOP 10 | SHANON KUKUTATI TROONILT! LIIDRID ON NÜÜD IVO LINNA, KERLI KIVILAAN JA ANSAMBEL SUPERNOVA

Kuvatõmmis videost “Täna ainult päikest näen”

Kolm nädalat järjest raadio Elmar kuulajate poolt koostatud Eesti lugude edetabelit juhtinud ansambli SHANON menulaul “Paar tundi veel” pidi värskes pingereas võtma vastu teise koha, sest esimesele platsile tuhises Ivo Linna, Kerli Kivilaane ja kollektiivi Supernova singel pealkirjaga “Täna ainult päikest näen”.

Uus #1 lugu, mille viisi autor on Rainer Michelson ja sõnad kirjutas Ivo Linna poeg Robert, jõuab ka novembri lõpus või detsembri alguses ilmuvale Ivo albumile “Duetid”. Iff on sotsiaalmeedias avaldanud, et lisaks Kerli Kivilaanele kuuleme teda helikandjal laulmas ka näiteks koos Ott Leplandi, Lenna Kuurmaa ja Hendrik Sal-Salleriga. Singli “Täna ainult päikest näen” kohta märkis vanameister, et praegusel keerulisel ajal on päikeselisi ja rõõmsaid laule väga mõnus kuulata. “Kerlit teadsin enne stuudios kohtumist vaid televisiooni vahendusel. Stuudios laulu salvestades selgus, et tegemist on väga professionaalse ja suurepärase noore lauljaga, kellega koos stuudios tõõtada oli puhas rõõm,” ütles Iff.

Nagu juba märgitud, siis SHANONi hoogne suvehitt “Paar tundi veel” paikneb nüüd Elmari topis hõbemedalil ning esikolmikule paneb punkti Karl Killingu ja Ariadne esitatud pala “segadus hinges”, mis astus nädalaga kolm astet ülespoole. Segastest tunnetest jutustav duett on eestikeelne versioon Killingu juuni alguses üllitatud loost “powerless”.

Kuula #1 lugu “Täna ainult päikest näen” ja seejärel tutvu kogu edetabeliga:


Eesti lugude edetabel (25. september):

1 (2) [6] Kerli Kivilaan, Ivo Linna & Supernova “Täna ainult päikest näen”
2 (1) [7] SHANON “Paar tundi veel”
3 (6) [4] Karl Killing feat. Ariadne “segadus hinges”
4 (4) [5] NYmark “Tüdruk Tapalt”
5 (3) [7] Tanel Padar “Varjudes”
6 (5) [9] Karl-Erik Taukar “Superkangekaelne” [Tabeli veteran]
7 (7) [3] Anne Veski “Kui ainult pöörduks aeg”
8 (10) [2] Black Velvet “Õli tulle”
9 UUS [1] Anet Vaikmaa “Heades kätes”
10 UUS [1] Karl Madis ja Margus Martmaa “Minu kõige kõige”

Sulgudes laulu positsioon eelmisel korral, seejärel on märgitud tabelinädalate arv

Edetabelist lahkujad: WIIRALT “Tähed” (13 nädalat) ja Ott Lepland “Maailm me käes” (10 nädalat).

Hääletada saab siitkaudu

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.