INNOVATIIVNE JA RAHUTU RÓISÍN MURPHY TULEB TALLINNASSE OMA HILJUTIST ALBUMIT TUTVUSTAMA

Pressifoto

8. mail 2022 esineb Tallinnas Noblessneri Valukojas Iiri päritolu diskodiiva Róisín Murphy. Pea 30 aastat muusikas, “Sing It Back”, “Let Me Know” ja Moloko, ning viis eriilmelist sooloalbumit – Róisín Murphy kutsub end hellitavalt robotiks. Piletid on müügil Piletilevis.

“Ma olen tegelikult uhke iga tehtud plaadi üle ja seda on hämmastavalt hea öelda,” tunnistab Róisín Murphy. Eelmise aasta oktoobris nägi aga ilmavalgust tema värskeim album “Róisín Machine”. Kauamängiv valmis koostöös DJ Parroti ehk Crooked Maniga, kellega valmistati albumit kümme aastat.

“Parrotil on tohutult hea keskendumisvõime,” selgitab naine. “On hämmastav, kuidas ta paneb laulud kõlama nagu ideaalsed klubilood, kuigi ta pole 20 aasta jooksul klubis käinud. See on nii vaimustav, sest ta teab seda seestpoolt; ta sulgeb silmad ja on kohal. Kindlasti on see üks asi, mis on meid teineteisele lähemale toonud.”

“Minus on alati olnud seda klubitaja vaibi. Ilmselgelt on tunda seda minu muusikas ja kohati logisevas tantsustiilis. Ja see ehk eristabki mind treenitud “päris” pop-tähtedest. Ja mul on alati miskit käsil. Olen aastaid tegelenud videote režii ja kunstilise juhtimisega. Albumi nimeks sai “Róisín Machine”, kuna ma olengi masin. Ma ei peatu kunagi,” ülteb Róisín enda kohta.Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.