KUULA | WILD DISEASE ÜLLITAS KOOS STARBOY BOBIGA LOO “KUNAGI”

Kuvatõmmis videost

Räppar Wild Disease laadis YouTube’i üles loo pealkirjaga “Kunagi”, milles teeb kaasa ka riimiseadja Starboy Bob.

Wild Disease, kodanikunimega Jaanus Saks kirjutab oma Facebooki lehel järgmist:

“Aasta oli siis 2008, kui me Bobiga viimati ühes loos koos kõlasime. Äkki keegi mäletab veel meie ühiseid lugusid nt nagu “tavaline päev”, “hoia teda veel” jne. Ühtlasi tegime ühiselt muusikat ka grupis nimega 10-6, kuhu kuulus peale meie veel 3 liiget. Koos andsime välja ka albumi nimega “Tõe tund LP”.

Vahepeal on palju toimunud ja muutunud meie mõlemi eludes. Poissidest on vahepeal mehed saanud ja sellega loomulikult kaasnenud kohustusi ja vastutusi. Muusika vastu on meil armastus siiani alles ja nüüd, 13 aastat hiljem kuuleb meid taas ühes loos riime seadmas.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.