AN-MARLEN ANNAB ENDA SELLE AASTA ESIMESE SOOLOKONTSERDI

Juba homme, 23. septembril annab andekas noor artist An-Marlen enda selle aasta esimese soolokontserdi Odeon baaris.

An-Marlen ehk Ingel Marlen Mikk on noor tõusev täht, kes lisaks muusikale tegeleb näitlemisega. Estonia külastajatele on ta tuttav näiteks Pipi rollist, hiljuti tegi neiu kaasa telesarjas “Eesti krimilood” ning etenduses “Nõidkapteni needus”.

Tema esimene eestikeelne singel “Sinust lahti ei saa” sai toetust nii publikult, kriitikutelt kui erinevatest meediakanalitest. Augusti lõpus välja antud lugu “anna teada” valmis aga koostöös räpparite sämi ja KiROTiga ning selle video on kogunud YouTube’is 25 000 vaatamist.

Soolokontserdi mõte tuli pärast näitlemist täis olnud suve. “Suvi oli kiire ja mul on hea meel, et olen lõpus taas tagasi muusika lainel ning keskmes. Läksin hetkel Otsakooli õppima produktsiooni, et enda oskusi täiendada ning enda ideid veelgi paremini muusikaliselt väljendada. Tegelikult hetkel käibki aktiivne töö uue muusikaga, üks hetk tahaks anda välja mingisuguse kogumiku,” kergitab Ingel saladuseloori.

Tallinnas asuva Odeoni baari uksed avanevad 23. septembril kell 20. Muusikat valivad DJ’d Kurly Beats ja britiimpeerium ning laval koos An-Marleniga on klahvidel Joonas Mattias Sarapuu. “Olen väga põnevil homse osas. Lava on minu teine kodu ja ma olen oodanud seda hetke, mil saan enda muusikat ning seda momenti kuulajatega jagada,” lisab An-Marlen.

Rohkem infot sündmuse kohta leiab Facebookist või siit, piletid on müügil Fienta lehel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.