STEN-OLLE VIIB “RAPLA” VILJANDISSE, TARTUSSE JA TALLINNASSE

Foto: Siim Verner Teder

Suve hakul oma kolmanda albumi “Rapla” avaldanud Sten-Olle läheb kontserdituurile ja esitleb plaati kolmes linnas üle Eesti.

“Üks Rapla suurimaid luksusi on see, et siin nagu justkui ei ole midagi. Looduslikult pole siin miskit glamuurset ja mägedeks nimetatakse meie külas suht iga küngast, sest muidu polekski ühtegi – aga just seepärast ma seda paika nii palavalt ka emban! Olen proovinud selle kõik muusikasse tõlkida nii hästi, kui oskan, ja kui sa ise Raplasse just tihti ei satu, siis tule kontserdile, ma räägin sulle kõik tähtsa jutu kohapeal ära,” ütleb Sten-Olle.

Kuigi album ilmus juba juunikuus ning üks esitluskontsert muusiku kodulinnas siis ka aset leidis, jõuab nüüd album oma sünnikohast kaugemale. 23.-25. septembril toimuvad kontserdid Viljandis Mulksus, Tartus Aparaaditehase Armastuse saalis ja Tallinnas Von Krahlis. Piiratud arv pileteid on saadaval Fientas.

Lisaks Sten-Ollele on laval bänd koosseisus Sofia-Liis Kose, Markus Bachmann, Aivar Surva, Indrek Mällo, Jaan-Eerik Aardam ja Rauno Vaher.Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.