KRISTEL NOVEK JA SASS HENNO AVALDASID PÄRNU SUVELÕPUHITI “BERMUDA”

Foto: Paula Aavekukk

Noor lauljatar Kristel Novek avaldas uhiuue tantsulise singli “Bermuda”, kus teeb kaasa nii räppari kui kirjanikuna tuntust kogunud Sass Henno. Laul sai inspiratsiooni Pärnu noorte seas populaarsest Bermuda kolmnurgast, mida on märgata loo muusikavideoski.

“See lugu võtab minu jaoks Pärnu suve kokku!” räägib ise suvepealinnas sirgunud Kristel. “Suvel on Bermuda kolmnurk noorte seas väga populaarne – ja mitte ainult kohalike noorte seas.”

Sass Henno sõnul sai loo idee alguse juunikuus. “Kristel kirjutas mulle jaaniööl veerand kolme ajal, et tal tekkis ulme mõte – ega ma tema uues loos räppida ei tahaks? Vahetasime ideid kuni Vahur tegi selle biidi ja olime kohe laksust nõus, et see toimib. Isegi mu 5-aastane poeg, kellel sünnist saati hittide peale hea nina, hakkas kohe räppima, kui põhikäiku kuulis.”

“Siis ühel õhtul ostsime Pärnus kõlari ja läksime Kristeli poole sõnu kirjutama. Sama kõll on videos ka, sellest sai nagu mingi meie pullitegemise sümbol. Algul panime sõnadega muidugi üle võlli, aga viimane versioon, mis käiku läks, tuli juba väga viisakas ja raadiosõbralik. Aga põhiteema, et Pärnu on meie jaoks pööraste pidude ja segaste suhete linn, oli algusest lõpuni kindel!” ütles Henno.

Loo produtsent on Vahur Valgmaa, kelle käe all valmis ka Kristel Noveki esimene singel “Leiad mind taas”.

“Bermuda” video on lisaks Bermuda kolmnurgale üles võetud ka Club Spice’is, PartyBus peobussis ning kokteilibaaris APTEK, video operaator on Daniel Samir Chedid.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.